Hesap ve Veri Silme
Hesap ve veri silme
Uygulama içinden hesabınızı silmek için önce uygulama içinde oturum açmış olmanız gerekir. Daha sonra profil ekranındaki “Hesabı Sil” işlemini kullanarak güvenlik için şifrenizi tekrar girmeniz istenir.
Bu işlem, hesabınıza ait profil ve üyelik verilerinin kalıcı olarak silinmesini amaçlar. Silme işlemi sırasında kullanıcı bilgileri ve ilgili profil kaydı yeniden doğrulama sonrası temizlenir.
Silinebilir/verilerden kaldırılabilir alanlar
- Firebase Authentication hesabı
- Profil adı ve e-posta kaydı
- Firestore içinde tutulan kullanıcı profili
- Üyelik durumuna ilişkin profil verisi
Silinme işlemi geri alınamaz. İşlem tamamlandıktan sonra kullanıcı hesabı tekrar giriş için kullanılamaz.
Talebiniz, kimlik doğrulamasının ardından makul süre içerisinde işleme alınır ve hesabınıza bağlı veriler kalıcı olarak silinir.
Gizlilik veya silme talebi için supportdailybettingtips@gmail.com üzerinden iletişime geçebilirsiniz.